Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Επίσκεψη στο πεδίο καλλιέργειας 3

Επίσκεψη στο πεδίο καλλιέργειας 3

Επίσκεψη στο πεδίο καλλιέργειας 3 Επίσκεψη στο πεδίο καλλιέργειας 3 Επίσκεψη στο πεδίο καλλιέργειας 3
Announcement

Το τρίτο πιθανό σημείο τοποθέτησης του εξοπλισμού που ερευνήθηκε ήταν το αγροτεμάχιο του κ. Κυριάκου Λατάνη ( 5km από του κ. Παπαδόπουλου και 1km από κ. Μαλάμου) ο οποίος δεν προγραμματίζει την τοποθέτηση τομάτας ή πιπεριάς, όπως αρχικά είχε δηλώσει, αλλά προγραμματίζει την καλλιέργεια καρπουζιού. Λόγω της ταύτισης της καλλιέργειας με τους κυρίους Παπαδόπουλο και Μαλάμο αλλά και λόγω φυσικής απουσίας προσώπου από τη συνάντηση και συνέντευξη, αποφασίστηκε το συγκεκριμένο πεδίο να μην επιλεχθεί.

Το τέταρτο πεδίο που επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε ήταν ο αμπελώνας του κ. Θεόδωρου Δερέσκου, ο οποίος βρίσκεται σε απόσταση 30km σε σχέση με το πεδίο του κ. Παπαδόπουλου αλλά και σε σχεδόν ισότιμη απόσταση και με των υπολοίπων συμμετεχόντων. Δόθηκαν διευκρινήσεις πάνω σε προηγούμενη συνέντευξη που είχε πραγματοποιηθεί και διεξήχθη ότι η τοποθεσία πληροί τα υποχρεωτικά κριτήρια επιλογής, όμως λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης με τις υπόλοιπες καλλιέργειες προτιμήθηκε να μην επιλεγεί η συγκεκριμένη τοποθεσία επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ανομοιομορφίας μετρήσεων.

Το πέμπτο και τελευταίο πεδίο που επισκεφτήκαμε ήταν του Γεώργιου Καλλιάνη, σε απόσταση περίπου 15Km από του κ. Παπαδόπουλου. Ο ίδιος δεν ήταν παρών, μας ενημέρωσε και μας ξενάγησε ο γεωπόνος του, ο κ. Καλλιάνης προγραμματίζει την καλλιέργεια μεσο-πρώιμης τομάτας, η οποία πληροί το σύνολο των υποχρεωτικών και προαιρετικών κριτηρίων με συνέπεια να επιλεχθεί ως η τρίτη θέση εγκατάστασης. Θα πρέπει ως εκ τούτου να αποφασιστεί αν θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση του κ. Λατάνη από τον κ. Καλλιάνη στο έργο.

Παρακάτω παραθέτονται φωτογραφίες της ακριβής τοποθεσίας του πεδίου καθώς και από την ώρα της ξενάγησης στις εγκαταστάσεις του κ. Καλλιάνη.

Επίσκεψη στο πεδίο καλλιέργειας 3
Ντομάτα Πρώιμη - Γενάρη έως Μάϊο
Μέγιστη Ανάπτυξη - Αρχές Απρίλη